Mai las-o moale cu fantomele de Megan Crewe

Prietenii iti pot aduce o multime de probleme, mai ales daca printre ei se numara doar fantome, sau cel putin asta sustine cartea „Mai las-o moale cu fantomele” de Megan Crewe.

Scrisa intr-un stil lejer, tipic adolescentin, cartea, lipsita de descrieri voluminoase, poate fi luata drept „o delectare de-un weekend”.

Actiunea debuteaza odata cu personajul Cass McKenna,  eleva a colegiului „Frazer” si totodata cea a carei viata pare mult mai diferita fata de aceea a unui adolescent obisnuit de 16 ani, poate datorita abilitatii ei de a vedea siluete incetosate.  Initial, inadaptata social, retrasa in propriul ei univers, cu un trecut plin de tradari si prietenii desfacute, avand drept sora o fantoma, Cass pare a fi o cauza pierduta. Dar odata ce Tim, vicepresedintele consiliului de elevi ii descopera secretul, situatia ia o intorsatura neasteptata. Fantomele nu se dovedesc a fi intodeauna niste companii prea placute si cu siguranta isi demonstreaza incapatanarea din plin, de fiecare data cand au ocazia.

O poveste antrenanta, plina de situatii amuzante, dar si de momente care te pun pe ganduri, „Mai las-o moale cu fantomele” este perfecta pentru iubitorii de fantasy.

Anunțuri

2 răspunsuri to “Mai las-o moale cu fantomele de Megan Crewe”

  1. Joenne-Marry Says:

    Am citit cartea si consider ca: destinul ne loveste atunci cand nu ne asteptam si ca orice actiune pe care o facem si pe care o regretam mai mult sau mai putin ne poate schimba caracterul,stilul de viata sau parerea oamenilor din jurul nostru fata de noi;in concluzie ”Sa nu spui niciodata niciodata”.
    PS:Cititi cartea, este incitanta.Le-o sugerez elevilor aflati in anii de liceu.

    • Aici ai dreptate! Dar as putea sa te corectez totusi undeva: nu numai cei aflati in liceu ar fi potriviti pentru a o lectura. Desi cartea nu este destinata unui public foarte larg, parerea mea este ca elevii si copiii de orice varsta o pot intelege, la urma urmei este prezentata viata lui Cass inca din scoala generala, cu toata drama specifica unui copil de varsta ei [ plus fantomele, era sa omit asta 🙂 ]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: